BMW 3-Serie: soms niet reageren afstandbediening alarm cv

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 320i

Heb probleem met de afstandbediening van mijn bmw e46 soms reageert hij niet goed en moet ik hem met de hand openmaken.Dacht zelf dat batterij op was maar las instructieboekje werkt op accu.Kan je deze vervangen of moet je dan een hele nieuwe sleutel kopen wat volgens mij best prijzig is

xa-v-4

Geplaatst door xa-v-4 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Freude_am_Fahren (0), 16 jaar geleden

Een defekte knoopcel in de sleutel komt slechts zelden voor. Deze accu-cel wordt opgeladen via een inductiering rond het slot, als de sleutel in het contactslot (stand I of hoger) zit.
Een paar langere ritten of de sleutel een nacht in het contactslot * zal de spanning weer op peil brengen.
*) Weet uiteraard wel waar u dat doet ...

vegito (0), 16 jaar geleden

Denk dat je ontvanger achter in je koffer niet zo lekker meer is. Schijnt wel een probleem te zijn bij de e46 series vooral bij warm weer en erg koud weer of als het hard regent. Misschien een afspraak bij de dealer regelen? die weten meestal gelijk wat het probleem is. Denk zelf niet dat het in de sleutel zit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.