BMW 3-Serie: Speling op stuurhuis

Bouwjaar: 1999

Als ik over een hobbeligge weg rijd kinderkopjes of zo gaat stuur alle kanten op, soms lijkt het of ik zweef op de weg! Nu heb ik alle rubbers gecontroleerd, draagarmrubbers, fusee kogels alles gewoon nu blijkt alles goed te zijn behalve mn stuurhuis. Als ik mn wiel opkrik en ik rammel eraan dan merk ik dat hij speling heeft ik heb de rubber van stuurhuis losgepakt en zie nu dat hier een beetje speling op zit (hierdoor doet mijn auto natuurlijk zo raar) mijn vraag luid dan ook: Kan ik dit stellen of kom ik dan een nieuw stuurhuis aan het kopen?? Komt dit vaker voor??
Alvast bedankt voor jullie reactie!
Groetjes Davy

dkraft

Geplaatst door dkraft (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Maarten6799 (0) PRO, 18 jaar geleden

Voorop het stuurhuis zit een inbus waarmee je de speling weg kunt draaien. Let op dat je hem niet te ver in draait anders komt je stuur niet meer terug!

dkraft (0), 18 jaar geleden

Ik heb daar alleen een bout zitten M10 ofzow, ik heb die een beetje aangedraait nu is speling al beetje weg! maar in die bout zit een rubbertje als ik die eraf haal kijk je zeg maar in het stuurhuis. Groetjes

Maarten6799 (0) PRO, 18 jaar geleden

Zit er wel olie in het systeem? Heb je verder de spoorstangen en ophanging gocontroleerd op speling? Heb je verder gekeken of je schokbrekers nog goed zijn, deze geven een zweverig gevoel op het door jou omschreven wegdek wanneer ze defect zijn.

Succes, Maarten

dkraft (0), 18 jaar geleden

Zit genoeg olie in systeem, spoorstangen en ophanging zijn oke! schokbrekers heb ik vorige week laten testen en zijn ook goed! Ik heb me bij de bmw garage laten vertellen dat het stuurhuis bijns nooit kapot gaat en dat zij daar nooit aan hoeven te stellen, mischien is het toch nog iets anders??!!??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.