BMW 5-Serie: storing: bremsbelag prufen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 530d

Hallo,

Krijg steeds weer de melding "Bremsbelag Prufen" ...echter mn blokken zijn helemaal ok, en pas vervangen. Senosen lingsvoor en achter beide zijden vervangen...rechtsvoor zit geen sensor bij mij?? Ook geen aansluiting. Wat kan dit zijn, iemand enig idee??
Alvast bedankt

svaleras

Geplaatst door svaleras (100) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

ColinB (0), 16 jaar geleden

Hebben ze bij het vervangen van je remblokken niet de oude sensor teruggezet, die al n keer geraakt was door je schijf? Zal niet de eerste keer zijn. Rechtsvoor klopt dat er geen sensor zit.

svaleras (100), 16 jaar geleden

Alle sensoren zijn nieuw, dat weet ik zeker !! heb ze zelf gekocht en erbij geweest bij opzetten ervan. Maar de storing blijft :-((
Moet ik de storingsmelding wel bij de sensoren zoeken..of elders?

BMWWillem (0), 16 jaar geleden

je moet het contact aan laten staan totdat de melding verdwijnt, dus NIET starten maar alleen het contact aan, dit kan ongeveer een minuut duren. Probeer maar eens.

svaleras (100), 16 jaar geleden

BMW Willem....dit heeft niet geholpen, storing blijft zich herhalen :-((

BMWWillem (0), 16 jaar geleden

he, das vreemd. Weet je zeker dat de stekkers goed in elkaar zitten? Dit is nl. de manier voor het ressetten. Geen draadbreuken of iets dergelijks?

svaleras (100), 16 jaar geleden

Willem...de stekkertjes zijn allemaal splinternieuw, en naar mijn weten, goed erop gemonteerd. Ondanks dat, eer ikze heb laten veranderen, was er zelfs eentje die helemaal afgebroken was, en toen gaf het die storing niet eens. En nu, plotseling, komt die storing steeds maar weer...heel vreemd en gek. Zover ik weet, hoef je zoiets toch niet bij de dealer te laten resetten toch??

BMWWillem (0), 16 jaar geleden

nee dat zou niet hoeven bij de dealer maar in dit geval zou ik het toch eens proberen. Het 'lampje'gaat branden als de sensor doorgeremd is, dus als het cicuit onderbroken is

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.