BMW 3-Serie: stroomstoring waarna raar lampje brand

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5 6 Cylinder

Hallo

als ik rijd en over een hobbel in de weg of iets dergelijks begint in 1 keer alle dashboard lampjes te branden en valt de moter heel even weg en hervat vrijwel meteen weer. daarna begint er een lampje te branden op het dashboard waarvan ik niet weet wat het betekend. het symbool ziet er uit als een kartelig rondje met een '' i '' er in.
weet iemand misschien wat dat symbool betekend of wat het probleem is?

Mvg Koen,

Koen de Leeuw

Geplaatst door Koen de Leeuw (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Koen,

Dat lampje dat brand, zit die naast de handrem op het dashbord ? Zo ja, dan is dat die van de remvloeistof indicator, het remvloeistof niveau zal aan of onder het minimum staan, je kan hem iets bijvullen, maar controleer ook je remblokken maar eens, zowel voor als achter, als deze ver versleten zijn dan zakt het niveau ook..

Het lampje links van de remvloeistof indicator, dus ernaast, is van de remblokken zelf, een rondje met haakjes er omheen..Die kan ook al gaan branden als er bv nog 1/3 op de remblokken zit.

Je andere probleem van flikkerende lampjes en wegvallen kan een zoekplaatje worden, probeer eens aan de sleutel te rommelen als de motor loopt, merk je dan iets ? Trek en beweeg hem maar eens alle kanten op, wel een beetje met beleid natuurlijk, het kan zijn dat het contactblokje achterop het contactslot het probleem veroorzaakt.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.