BMW 5-Serie 2001: Telefoon valt uit

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 530d

Sinds kort is mijn autotelefoon spontaan uitgevallen. Hij is ook uit het menu verdwenen. Knop op het stuur reageert ook niet meer. Ik heb een MK4 multimediasysteem in mijn e39 facelift touring. Op de foto kun je zien welke opzet het is.

Kent iemand dit probleem? Is er een aantal simpele checks uit te voeren om na te gaan of bijvoorbeeld een stekker los zit? Weet iemand waar de kabels lopen en waar de module zit?

Als het heel ingewikkeld is, moet ik het laten doen en dan is een bluetooth carkit laten inbouwen waarschijnlijk goedkoper... vandaar even de vraag of het eenvoudig te doen is, zodat ik zelf nog iets kan proberen.

Dank voor jullie hulp!

dabrock99

Geplaatst door dabrock99 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

MJ (0) PRO, 10 jaar geleden

Je kan met een uitleeskabeltje en INPA soft infotainment in de auto uitlezen. Stekkers gaan niet zomaar loszitten die zijn geklipt. Ik zou eerst de zekering checken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.