BMW X5: trillen op stuur

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: X5 3d

ik heb een x5 van juni 2004, al vrij snel toen hij pas nieuw was kwamen er trillingen op het stuur, bij het afremmen trilde het stuur, in garantie hebben ze al draagarmen, remschijven enzo vervangen, ze hebben het stuur ook open gedaan, iedere keer als er iets vervangen is, lijkt dit precies opgelost te zijn, maar het komt altijd maar terug soms gauw, soms denkt men nu is het opgelost, nu word mijn auto 7j en hoeveel keer ze al remschijven hebben vernieuwd en draagarmen hebben gestoken, nu zegt er mij iemand dat het de wielnaven zouden moeten zijn, en dat bmw goed weet wat er aan de hand is, maar dat ze dit niet willen vervangen omdat het te duur is voor garantie, wie heeft er nog een x5 van dit jaar want blijkbaar zouden deze er allemaal van gehad hebben, kan iemand zeggen wat dit probleem is, want nu word het erg.

BMWX5001

Geplaatst door BMWX5001 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW X5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

en dat allemaal in 1 zin??? Hebben ze al eens een ander setje banden geprobeerd?

BMWX5001 (0), 12 jaar geleden

andere banden? Nee de wagen heeft sportpakket, ik denk maat 285 vanachter en 275 vooraan, in de bandencentrale Profyle raden ze voor mij al altijd michelins aan. ze hebben daar al de wagen uitgelijnd en ook al vanalles nagekeken, je zou overal raad vragen want ja, het is een heel erg vervelend iets

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

inderdaad erg vervelend. Heb eens bij een bevriend garage bedrijf een x5 gezien met hetzelfde probleem. daar ging een set winterbanden op en weg probleem...

greybmw (0), 12 jaar geleden

precies probeer andere velgen met banden , anders blijft de bmw dealer je portomonaie leeg trekken met schijven en draagarmen pffffffffffffffff bij de dealer willen ze altijd alles vervangen terwijl ze soms niet eens weten of het daadwerkelijk wel het euvel is.

DutchPlayer (0), 12 jaar geleden

Of gewoon eens je banden met velgen opnieuw laten balanceren wil ook wel eens wonderen doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW X5 of stel zelf een nieuwe vraag.