BMW 5-Serie: tv in e39

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 530 D

beste,
m'n auto is van fabriek uitgerust met een tv ontvanger. Nu daar kan ik alleen analoge zenders mee ontvangen. Steeds meer zenders zijn overgeschakeld op digitale uitzendingen die ik dus niet kan ontvangen. Weet mss iemand of het mogelijk is deze tv ontvanger aantepassen zodat digitale ontvangst mogelijk is ??
groeten en dank
rob

swennen

Geplaatst door swennen (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

svaleras (100), 16 jaar geleden

Aanpassen weet ik niet...ik weet wel dat je een abbonement bij bijvoorbeeld KPN kunt afsluiten, ik meen iets van 8 euro in de maand, en dan heb je wel zenders op je tv. ( heb de zelfde tv mogelijkheid in de auto, en wel is nagevraagd..vandaar)

Alex218 (0) PRO, 16 jaar geleden

aanpassen kan maar is een duur grapje.. voordeel is dan wel dat de kwaliteit stukken beter wordt! Eurologics (ergens in het zuiden van Nederland) kan dat evt voor je uitvoeren. Je praat dan trouwens niet meer over aanpassen, er komt een nieuwe digitale tuner in.

http://www.eurologics.nl/

Mijn ervaringen zijn wissselend met ze; kennis is aanwezig maar je bent wat afhankelijk van de inbouwer bij ze.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.