BMW 320d: water in de auto

Bouwjaar: 2000

hemelwater wordt niet afgevoerd. de dealer heeft bestuurdersstoel en vloerbekleding verwijderd evenals de bekleding van de linkervoorportier. geven aan dat de dorpelafwatering dicht zat door zand stof ect.
dit geloof ik niet. auto heeft 180.000 km gereden over de A12 en is nog geen 5 jaar oud. wordt mij een oor aangenaaid?

jagesar

Geplaatst door jagesar (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

arnold690 (0) PRO, 19 jaar geleden

Zou eerst maar eens afwachten of het probleem is verholpen..Waarom zou dealer jou voorliegen?

kdy667 (0), 19 jaar geleden

raar ik heb het zelfde probleem met mijn 320d onder de vloerbekledeing van de pasagiers stoel heb ik vocht gevonden toen ik de kabels aan het leggen was voor de radio, waar vind ik die afloop? dan kan ik da bij mij ook eens bekijken

ericveekens (0), 19 jaar geleden

als je de draagarmen ( de bouten van de rubbers achteraan) voor verwijderd en de auto schuin zet heb je ook kans dat er veel water uit komt dus zou de dorpelafwatering echt wel dicht kunnen zitten

reitsma9382 (0), 18 jaar geleden

Laat het probleem maar oplossen door de dealer,deze zijn er echt niet op uit om je een oor aan te naaien,zien graag een tevreden klant.,mijn auto is een gelijke bmw achter was de ophanging gescheurd uit de carosserie,bij een handelaar gekocht,wou het probleem niet oplossen voor mij ,Bert story heeft de auto van mij voledig onder garantie gratis gerepareerd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.