BMW 3-Serie: waterlekkage

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Sinds 1,5 week heb ik waterlekkage aan de bestuurderszijde. Bij het gaspedaal is het nat en dit loopt door tot achter de stoel van de bestuurder. Daar staat echt een plas met water. De zijkanten van de bekleding zijn droog. Er wordt voor de zekerheid door Carglass een nieuwe voorruit ingezet (enige maanden geleden is er nl. een nieuwe ingezet), maar het is onwaarschijnlijk dat hier het probleem ligt omdat ze het getest hebben en er geen aanwijzingen waren voor lekkage door de voorruit. Ook is gekeken onder de motorkap. De plastic bak (bovenaan) die ook nogal eens voor waterlekkage kan zorgen is niet verstopt en dus droog. Heeft iemand ervaring met dit probleem bij dit type auto en suggesties voordat ik naar de dealer ga?

JS14mei1971

Geplaatst door JS14mei1971 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 17 jaar geleden

heb je toevallig geen last van koelvloeistof verlies ?

ofwel een kapotte kachel-radiator ?

Stefan

JS14mei1971 (0), 17 jaar geleden

Bedankt voor de tip.
Ik heb de koelvloeistof gecheckt, echter, dit is in orde. Het valt me op dat het rond het gaspedaal erg nat is.

Jacqueline

rene9537 (0), 17 jaar geleden

Jacqueline

Zie hier mijn oplossing die ik voor het zelfde probleem had http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?p...
Bij mij kwam de lekkage via de deur maar het was bij het gaspedaal helemaal nat, grote kans dat jij het zelfde probleem hebt. Mocht je tips willen hoe je de binnenbekleding moet verwijderen hoor ik het wel.

René

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.