BMW 3-Serie: weg gedrag bmw 320d touring mod.2002

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 320

Hallo,even een vraag:
Ik heb een groot probleem met de weg ligging van mijn 320d touring.
Als ik een klein rukje aan het stuur geef bij zeg maar 100 km,gaat de auto zo erg zwabberen aan de achterkant dat het erg gevaarlijk kan gaan worden.het lijkt wel of hij een eigen leven gaat leiden.
Ik heb de draag arm rubbers voor al vervangen, schokbrekers achter alle 2 vervangen,andere banden op de achter wielen,hij is uit gelijnd ( 195 van uni royaal),en de garage zegt steeds dat t is opgelost,maar niks dus....kan iemand mij een tip geven?( behalve een andere garage zoeken,ben nu al 1000 euro lichter,en niks is er opgelost)
Ik hoop op een gouden tip,want o wat rijd zo een auto fijn als hij in orde is,en ik moet er volgende maand mee op vakantie.
Graag hoor ik van u / jullie

mvrgr M.de Schrevel

spector legend

Geplaatst door spector legend (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

highliner (0), 13 jaar geleden

subframe rubbers of subframe zelf gescheurd?

spector legend (0), 13 jaar geleden

Hallo,

Ik heb het [probleem gevonden.
Het zit hem in de banden.Ik had er gloed nieuwe banden op laten leggen met de zelfde maten als die erop lagen,alleen van een ander merk.Dit gedrag werd veroorzaakt door de banden van Uni royal.
Ik heb nu de banden van voor ,achter gelegd,en het probleem is over.Morgen gaan er Vredestein banden op,deze zijn iets minder rond.
Conclusie : je kunt er niet zomaar elk merk banden op laten leggen.

mvr gr Michael

onnut (0), 13 jaar geleden

mmmm vreemd nog niet mee gemaakt bij bmw, ik zou als ik jou was toch maar eens de vooras cilentbussen controleren deze zijn bijna altijd gaar..en zo vervangen..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.