BMW 3-Serie: welke zekeringen zijn dit ? BMW 318

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Hallo, al een tijd een probleem met lekstroom bij uitgeschakeld contact. (na een week start de auto niet meer) We zijn aan het experimenteren geweest en het blijkt dat door twee zekeringen vrij veel stroom vloeit als de auto (en contact) uit staat. Het zij zekeringen van 30 Amp en ik kan niet in de manual vinden waar deze zekeringen voor zijn. De vraag is nu Wie weet waar de zekeringen van 30 amp voor zijn die ik op bijgaande foto heb aangegeven. Alvast heel erg bedankt voor een antwoord.
Cees

[url=http://img64.imageshack.us/i/zekeringkas...][img]http://img64.imageshack.us/img64/293/zek...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

lesmagnacs

Geplaatst door lesmagnacs (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

MJ (0) PRO, 12 jaar geleden

Boekje of deksel van de fusebox niet aanwezig? Misschien heb je wat aan dit plaatje. De zekeringen zijn genummerd. Lekstroom kan veel zijn: hangende schakelaar achterklep of dashboardkastje, standby radio/navigatie/alarm/deuropener ect. Lastig zoeken![url=http://img808.imageshack.us/i/fusee46.jp...][img]http://img808.imageshack.us/img808/562/f...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

GJBAutos (0) PRO, 12 jaar geleden

Hmm als de bovenste foto van je eigen auto is dan heb jij dat kaartje er ook nog inzitten in de duitse uitvoering.

gr Martin

lesmagnacs (0), 12 jaar geleden

Hé hartstikke bedankt. Het gaat om een auto van iemand die hier bij ons op bezoek is. Ik dacht dat dat kaartje een sticker was die vast in het dekseltje zit. Dit geeft mogelijkheden. Ja lastig zoeken, dat klopt. het duurt ongeveer een week voor de accu echt leeg is, maar dat zou toch ook niet mogen. Nieuwe accu, lampjes uit de binnenverlichting gehaald (en dashboard kastje) etc. etc. stroom blijft vloeien. We gaan zoeken. bedankt voor de hulp en de tips !!!

Groeten,
Cees

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.