BMW 3-Serie: zeer moeilijk starten 316

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

wij hebben hier weer een bmw die niet goed start. pas bij doorstarten na een lange tijd slaat hij aan. net als of hij geen brandstof krijgt. dit begint al wanneer hij een half uur stil staat. we hebben er al een andere brandstofpomp in gedaan . zelfde effect. moet er wel bij zeggen dat de bmw op lpg heeft gelopen. alles is er nu uitgehaald voor de apk. ze hadden alleen de tank verwijderd en de rest laten zitten. dus inlaat weet terug dicht gemaakt. want hij had een co van 7,89 best hoog. na het allemaal verwijderd te hebben kwam deze klacht. iemand een idee.

alvast bedankt

apalracer

Geplaatst door apalracer (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Hang er eens een 4-gas tester aan bij het starten. Wat krijg je voor waardes?

En wat doet het Co warm nu? Is dat een beetje acceptabel?

apalracer (0) PRO, 12 jaar geleden

zal hem dees week ens naar de garage laten komen om te meten. klant rijd er mee rond . lijkt dat hij geen brandstof krijgt . kan het zijn dat de drukregelaar op de rail lek is dat hij dan ook moeilijk start.??

apalracer (0) PRO, 12 jaar geleden

co 10 % hc 6250 dus kei slecht. we hebben de drukregelaar van de rail vervangen geen effect. bij afzetten motor blijft hij regelmatig door hobbelen.

marcel7031 (0) PRO, 12 jaar geleden

Lekken de injectors niet vreselijk? De afkoppeling van de injectoren is weer correct hersteld? Omdat er LPG in heeft gezeten......
Meet de benzinedruk eens op

apalracer (0) PRO, 12 jaar geleden

maandag gaan we deze verwisselen heb nog een 318 staan voor demontage. kijken of het dan over is. afkoppeling is gewoon goed hersteld. zelfs de gasinjectoren verwijderd en weer dicht gelast.

apalracer (0) PRO, 12 jaar geleden

injectoren vervangen, helaas geen oplossing. iemand nog een idee voor het probleem. zelf toen de auto na bleef lopen de bobine los gekoppeld maar nog bleef hij lopen zonder vonk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.