BMW 3-Serie: alarm vol water gelopen motor start niet meer

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 316i E2

Mijn bmw fabrieks alarm van mijn 316i E2 (LB-DS-62) uit 1995 is onder gelopen met water, nu wil ik mijn auto starten maar mijn knipperlichten gaan eerst een paar keer aan en uit ook als ik de auto op slot wil doen.

vervolgens als ik de motor wil starten dan loopt de startmotor en je hoort de motor maar hij slaat niet aan er lijkt wel een startonderbreking in werking te treden. of geen benzine zou ook kunnen.
maar auto blijft knipperen (waarschuwings lichten)

hoe kan ik die alarm eraf halen kleine sleutel op off werkt niet meer. de hele sirene box is kapot. wat als ik de kabel doorknip is dit een oplossing?
ook als ik de auto vergrendel centraal alles doet het maar de waarschuwings lichten gaan dan ook weer branden voor en achter lichten. knippert zo'n 10x accu is helemaal vol.

is het knipperen van de lichten toch het alarm??, dat er toch iets wordt geactiveerd dat starten niet mogelijk is?? dit probleem kom ik nergens tegen.

ik heb echt geen idee. graag een oplossing.

gr,

Koen

clausbmf

Geplaatst door clausbmf (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

e36-jv (0), 12 jaar geleden

Dit model heeft nog wel eens last van lekkages in je regengoot waardoor de ECU nat is geworden. Haal deze uit je wagen en laat deze goed drogen! Kijk eventueel eens achter je dashboardkasje (6 schroeven) of het daar vochtig is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.