Brommobielen: verwarming stuk.. brrrrrrrrr

hallo, ik ben melvin, en nieuw hier. ik rijd nu al een tijdje rond met een kapotte verwarming, tenminste , er gebeurd niks als ik op me dashboard aan de knoppen draai, de 3 knoppen die er voor zitten, doen het allemaal niet. het merk is een bellier opale, of divane. de langste van de 2. ik hoop dat iemand hier een idee heeft wat er stuk zou kunnen zijn. de zekeringen lijken allemaal nog goed te zijn. misschien iemand een idee ? alvast bedankt. melvin.

mseverwijn

Geplaatst door mseverwijn (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Brommobielen Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

lavita (0), 14 jaar geleden

Hoi melvin Het lijkt mij toch dat er een zekering kapot is.
Heb je al gekeken of die wel stroom krijgt?
Even na lopen of je wel stroom hebt zowel bij get begin als het eind,misschien zit er
wel een breukje in de kabel.
Hoor het wel.

mseverwijn (0), 14 jaar geleden

ik heb het probleem inmiddels gevonden. ik heb een stekkerblok los gedrukt maanden terug toen ik me radio in het dashboard plaatste . net de stekker goed aangedrukt, en heerlijk rondje met werkende verwarming gereden. dus mensen, heeft u ook een bellier, let dan goed op als u de radio vervangt voor een dieper vallend exemplaar. groetjes en fijne dagen allemaal. melvin.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Brommobielen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.