Cadillac Seville: seville sls start niet meer

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.6 v8

beste mensen ik heb een probleem van de week toen ik mijn caddie starte maakte hij een schurend geluid bij de v-snaar ik heb hier 2dagen mee door gereden (dom) nu start de auto niet meer motor maakt wel geluid alleen start niet het is net of de motor niet meer rond kan alsof hij word tegen gehouden heeft iemand enig idee wat er mis zou kunnen zijn? vriendelijk bedannkt gr berry

berrydijkstra1987

Geplaatst door berrydijkstra1987 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Cadillac Seville? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

jan T (10) PRO, 10 jaar geleden

controleer eerst de ladingstoestand van de accu voor het zelfde geld is je dynamo niet goed meer of de aandrijving daarvan en is zo de accu leeg gegaan.

groetjes jan.

berrydijkstra1987 (0), 10 jaar geleden

[quote=jan T]controleer eerst de ladingstoestand van de accu voor het zelfde geld is je dynamo niet goed meer of de aandrijving daarvan en is zo de accu leeg gegaan.

groetjes jan.[/quote]
De accu is splinter nieuw ik denk niet dat het daar aan licht omdat als je te lang door start er ook ergens rook uit komt bij de v-snaar zou het mogelijk zijn dat de distributie gebroken is? Gr berry

jan T (10) PRO, 10 jaar geleden

nou dat zou je dan horen want dan zou de motor sneller rond gaan dan normaal door geen goede compressie.
kun je niet zien waar de rook precies vandaan komt misschien loopt er op dat punt wel iets aan want de boel beschadigd heeft.

groetjes jan.

Mercury (0) PRO, 10 jaar geleden

aircopomp vastgelopen, multiriem opgebrand, dynamo heeft niet meer geladen......als iets schuurt en je rijdt door, tsja,,,,,vindt je het gek dat de auto dan niet meer wil...... je distributie heeft een ketting, en gebroken??? tsja, als je altijd overal mee doorrijdt, kan dat, maar ik heb het nog nooit gezien bij dit blok...

gr

Peco Power

berrydijkstra1987 (0), 10 jaar geleden

Probleem gevonden vastgelopen airco pomp weet iemand toevallig een korte riem kan plaatsen zodat ik de airco pomp kan omzeilen? Gr berry

Mercury (0) PRO, 10 jaar geleden

Als je al een korte riem zou kunnen plaatsen, wat ik betwijfel, want dan moet je al heel veel geluk hebben dat er 1 is in die maat, dan heb je ook nog de kans dat bepaalde delen in eens de andere kant opdraaien waardoor er andere problemen ontstaan (waterpomp, dynamo, stuurbekrachtigingspomp)soms kunje de pomp vervangen door een losse steun met looprol, maar ff de northstar motor voor de geest halend, lijkt me ook dat een hele klus. Optie is om op de sloop een andere aircopomp te halen, en dan ook het systeem te controleren en te repareren zodat het weer gevuld kan worden, en het systeem ook weer gesmeerd wordt. Blijft de pomp langer goed.
Gr Peco Power

berrydijkstra1987 (0), 10 jaar geleden

Auto rijd weer er zit een kortere riem op 6pk1863 mvg

Mercury (0) PRO, 10 jaar geleden

Hoi Berry, dank je voor de feedback en de info !!!! Hier kan iemand anders ook wat mee.

gr

Peco Power

berrydijkstra1987 (0), 10 jaar geleden

Geen probleem we hier tenslotte om elkaar te helpen toch mvg berry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Seville of stel zelf een nieuwe vraag.