Chevrolet US Trans Sport: Automatische Portiersloten

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: V6 3.4L

Hallo,

Je kan bij een Chevrolet 4 modussen in stellen (wel bekend bij de transsport bezitters) voor de Automatische Portierlsloten. Ik wil instellen op MODUS 4(=Vergrendelen wanneer uit stand P en ontgrendelen bij stand P)

Ik doe alles volgens het boekje en alle gaat zoals beschreven. Echter het systeem blijft in Modus3 staan (=Ontgrendelen bij contact af)

Iemand enig idee wat dit kan zijn. Clifford alarm misschien ???

Edward

anoniem-1573996169

Geplaatst door anoniem-1573996169 (0) , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

Ga daar maar vanuit ja, ik rijdt voor dagelijks gebruik sinds kort ook een TS, maar dan baujahr 2001 en die heeft de stand die jij graag wilt, maar ik zie noit het alarm zelf activeren, dus het ledje gaat nooit knipperen.
Natuurlijk is d'r geen boekje van het alarm meer bij en ik kan zo ook niet vinden wat voor type alarm het is.
Dus internet wordt ook lastig zoeken dan. Als jij nog de gebruiksaanwijzing hebt moet er wel wat mogelijk zijn. Er zit nl verschil tussen de verhalen in het boekje van chevrolet en het boekje van clifford .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.