Chevrolet US Trans Sport 1998: electrische schuifdeur defect

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3350

Hallo allemaal,

Mijn rechtse electrische schuifdeur werkt niet meer. Ik heb geen verstand van auto's, wel van electronica. Heeft iemand ervaring hiermee, of wellicht electrische schema's?

Bij voorbaat dank,

Philip

Xynyx

Geplaatst door Xynyx (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

bmwf1 (0) PRO, 16 jaar geleden

alle deuren gesloten , radiozekering (29) er 30seconden uithalen dan terugplaatsen en 10 sec wachten en dan de deur dmv dakschakelaar bedienen.
klaar
(ps blz 109-112 van uw manuel)

Xynyx (0), 16 jaar geleden

[quote=bmwf1]alle deuren gesloten , radiozekering (29) er 30seconden uithalen dan terugplaatsen en 10 sec wachten en dan de deur dmv dakschakelaar bedienen.
klaar
(ps blz 109-112 van uw manuel)[/quote]
Beste BMWF1: Dit helpt niet (staat ook niet in mijn gebruikershandleiding overigens). Wat er gebeurd: als ik op de dakschakelaar of de portierstijl schakelaar druk wordt het slot wel geactiveerd, dus de deur springt wel open, maar de motor die hem naar achteren moet trekken gaat niet draaien.

Nog meer suggesties?

Alvast bedankt, Philip

r.liempde (0), 16 jaar geleden

beste bmwf1 heb dit gedaan werkt weer perfect bedankt
ron

bmwf1 (0) PRO, 16 jaar geleden

mooi, graag gedaan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.