Chevrolet US Trans Sport: clifford alarm werkt niet

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3,4

Mijn dagelijks vervoermiddel een Trans sport van 2001 heb ik recentelijk aangeschaft bij de GM-dealer (normaal koop ik altijd een defecte ergens en lap hem zelf weer op maar nu bleef ik aan een TS uit 2001 hangen) en ik kreeg het voertuig met een half jaar garantie d'r bij. Nou werd ie mij verkocht met een alarm en idd onder de kap bevindt zich nog een sirene met een hoop zekeringen en snoeren en op een van de knoppen in de middenconsole bevindt zich nog een led beide met het opschrift CLIFFORD, ook bevindt zich op het dashboard nog een bedieningsknop van clifford. Echter ik zag het alarm nooit activeren en omdat er nog een paar tekortkomingen waren moest de auto terug naar de dealer, alles keurig hersteld behalve het alarm, want de hoofdunit was niet meer in de auto aanwezig en dus konden ze er niks meer mee. Ik moest het maar even met de verkoper regelen, maar die is nu met vakantie en dat ga ik vrijdag ook. Zal wel goed komen, maar mijn vraag is weet iemand van jullie wat voor type clifford alarm er in die trans sports van 2001 heeft gezeten (ik heb er meerdere bekeken, en ze zitten eigenlijk overal in) dan kan ik zelf op zoek naar een unit, inbouwen/programeren is dan hun pakkie aan.

Mercury

Geplaatst door Mercury (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

vd Lans (0) PRO, 16 jaar geleden

Bel naar carshop fortuin die zijn Clifford dealer en kunnen daar alles over vertellen 070-3468088
Clifford alarm zit niet standaard in een TS dus het kunnen verschilende types zijn.

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

Bart bedankt, ga er achteraan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.