Chevrolet US Trans Sport: Juiste wielen toch niet oke

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4

Ik heb mijn transsport voorzien van velgen die een juistere ET waarde hebben dan die erop zeten. Tevens uitgelijnd.

Het lijkt nu wel of ik op een fiets rij waarbij de banden te hard zijn opgepompt.

Banden hebben dezelfde spanning als voor de velgen wissel.

Ben van ET35 naar ET45 gegaan. Ik had verbetering verwacht, echter het is niet zo. Iemand nog een idee waarom ik alles maar dan ook echt alles van de weg voel.

ALs een fiest op houten banden.

Karel

Chev

Geplaatst door Chev (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sytze (0) PRO, 16 jaar geleden

De oorzaak van jou probleem ligt waarschijnlijk in het feit dat de hartlijn van de velg buiten het midden staat. Daardoor voel je alles wat ook maar enigzins boven het wegdek uitsteekt. Het deel wat buiten het midden steekt is groter dus zal het wiel makkelijker om zijn fusee willen draaien. Dit geld zowel voor linksom als rechtsom.

Sytze

Chev (0), 16 jaar geleden

Ik had begrepen dat een originle ET waarde van de Chevy Trans sport 50 is. 35 zat erop en ben naar 45 gegaan. Je zou dan zeggen dat het beter zou worden. Toch ?

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

volgens mij heb jij hetzelfde probleem als altenae of ben jij dat, maar check je fusees eens, die willen nl ook nogal eens wat ruim zijn bij deze voitures, evenals stuurkogels,draagarmrubbers etc.etc. het vervelende van zgn. aftermarketvelgen is dat ze vaak te ver uitbreden zoals Sytze al zegt, en dan versterkt ook alles, ori velgen en GOEDE banden proberen!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.