Chevrolet US Chevy Van: benzinemeter slaat uit motor slaat af

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5,7 vortec

hallo bij de van slaat de motor spontaan af en de benzinemeter slaat helemaal uit naar rechts heb relais van benzinepomp al vervangen alle contacten schoon gemaakt maar nog gebeurt het spontaan afslaan, heeft iemand anders ook ervaring hiermee??

Rop12

Geplaatst door Rop12 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Chevy Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

dannymdouma (0), 10 jaar geleden

Hoi Rob,
Ik heb welliswaar een Trans Sport maar wellicht heb je hier wat aan anders corrigeerd een van de vele profs hier mij wel.
Dit van de benzinemeter heb ik ook bij een tank die richting leeg gaat. Eigenlijk ipv lampje tanken wordt de tank weer voller (helaas gaat er dan toch weer genoeg in...) Ook gebeurd het dan regelmatig dat dan service engine gaat branden agv het schijnt tankdop probleem lucht oid. Kijk in ieder geval of er wel gnoeg benzine in zit of wellicht er wat verstopt zit.
Heb ook wel eens een verstopte retour gehad maar weet niet of dit bij jou van ook kan zijn.
Benzinefilter/pomp ok?
gebeurd dit alles tijdens het rijden warme of koude motor? stappenmotor niet evrvuild?
groet Danny

Rop12 (0), 10 jaar geleden

Het probleem is de computer deze is door de vorige eigenaar open gemaakt en kapot terug gezet waardoor er rotzooi en stuurpomp olie in terecht is gekomen leek volgens m'n monteur erop alsof hij een carterpan open maakte nu heeft hij m helemaal gereinigt en wacht ik op een nieuwe. Probleem opgelost en bedankt voor de reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Chevy Van of stel zelf een nieuwe vraag.