Chevrolet US Chevy Van: binnen verwarmings/ventilator blaast ineen spontaan uit het niet

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine

Hallo,

Ik heb sinds 2 dagen een heel raar probleem met mijn chevrolet trans sport uit 1999.

Mijn verwarmings/ventilator van binnen de auto heeft het altijd goed gedaan op alle standen.
Na een ritje centrum heb ik de auto geparkeerd op de parkeerplaats voor mijn woning en ben even een half uur weg geweest. Ik kom terug bij de auto en doe de deur open en ineens hoor ik de verwarming op de hoogste stand blazen zonder dat ik mijn sleutel in het contact hebt gestopt.

Ik heb geprobeerd de verwarmingsschakelaar te bewegen naar alle 3 de standen zonder resultaat en dat ding blijft maar blazen.

Ik heb toen de moterkap maar open gedaan omdat ik mij geen raad wist en voor het geval dat mijn accu leeg ging heb ik een zekering uit het zekeringskastje getrokken wat waarschijnlkijk het blazen eindelijk deed stoppen.

Ik heb toen de wagen proberen te starten en doordat die zekering wat ik eruit haalde startte de wagen maar voor 2 seconden en viel de motor gelijk weer uit. Maar in die 2 seconden starten van de motor kon ik de verwarming gewoon normaal bedienen met de draaiknop.

Zodra ik de zekering weer terug stop begint het blazen weer op zijn hoogste stand en reageert de draaiknop weer niet.

Het is heel storend om steeds dit proces te moeten herhalen, motorkap open zekering eruit. , zekering erin auto starten wegrijden.

Weet u misschien wat dit kan zijn?

jaiden

Geplaatst door jaiden (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Chevy Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Mercury (0) PRO, 11 jaar geleden

[url=http://postimg.org/image/xef2dglhp/][img]http://s14.postimg.org/xef2dglhp/blower_...[/img][/url]

de module naast de motor geeft wel eens problemen.

of het is je climate control module.

deze pagina geeft misschien wat duidelijkheid, is een cadillac, maar systeem werkt op zelfde principe, tenzij je geen airco hebt, dan is dit verhaal en d schema's nutteloos.

http://www.2carpros.com/questions/1992-c...


gr

Peco power

Mercury (0) PRO, 11 jaar geleden

oh, wacht even, heb je nu een transsport of een chevy van? de transsport werkt nog weer anders...

Mercury (0) PRO, 11 jaar geleden

bij de ts is het vaak een probleem in de kabelboom....

jaiden (0), 11 jaar geleden

[quote=Mercury]bij de ts is het vaak een probleem in de kabelboom....[/quote]
Dank u wel Mercury voor uw reactie.

Ik heb een Chevrolet Trans Sport uit December 1999!

Mercury (0) PRO, 11 jaar geleden

okay, dan wordt het een ander verhaal, ben ff druk, maar wordt vervolgd...

gr

Peco Power

Mercury (0) PRO, 11 jaar geleden

FF snel nagedacht, of de regelaar, die zit net achter de blowermotor tegen de wielkuip aan de passagierskant, of de schakelaar zelf is overleden... ik zal morgen of overnorgen eens in een 98 er sloper kijken, wat er voor bijzonders mee kan zijn. als je de schakelaar uit het dashbord schroeft en je haalt de stekkers los, doet ie het dan nog?

Gr Peco Power

jaiden (0), 11 jaar geleden

[quote=Mercury]FF snel nagedacht, of de regelaar, die zit net achter de blowermotor tegen de wielkuip aan de passagierskant, of de schakelaar zelf is overleden... ik zal morgen of overnorgen eens in een 98 er sloper kijken, wat er voor bijzonders mee kan zijn. als je de schakelaar uit het dashbord schroeft en je haalt de stekkers los, doet ie het dan nog?

Gr Peco Power[/quote]
Ik heb een stekker los gehaald achter waarschijnlijk de blowermotor?? onder het dashboard, of het de goede stekker is die u bedoelt weet ik niet precies. In ieder geval is het rare geluid niet meer hoorbaar en deze stekker is ook de stekker van de verwarmingbediener. ???.
Voor nu is het dan niet mogelijk om de verwarming te bedienen. Ik heb liever dit tijdelijk zo dan het hinderlijke lawaai.

Ik gebruik trouwens voorlopig de verwarming van de achter passagiers voor warme lucht.

(ik ben benieuwd naar uw onderzoek!)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Chevy Van of stel zelf een nieuwe vraag.