Chevrolet US Trans Sport: Beveiligingsprobleem

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Ik heb een Chevrolet Trans Sport uit 2003. Hij was beveiligd door een Clifford alarm/afstbed. Als er erg veel tijd tussen openen deur zat en gebruik contactslot dan kon je niet meer starten en moest je de afstbed nogmaals gebruiken en richten op het contactslot en dan kon je starten. Door omstandigheden - uitgebreid verhaal/ stoorde op magnetron buren - Clifford "afgekoppeld".
Als er nu erg veel tijd zit tussen openen portier en gebruik contactslot dan kan ik wel starten maar doen de elektrische ramen/voorportieren het niet meer, de binnenverlichting doet het niet meer, de achteruitrijsensoren werken niet meer en de centrale deurvergrendeling werkt niet meer. Als ik de auto afsluit en 10 minuten laat staan - de stroom gaat er dan automatisch vanaf - dan werkt alles weer als ik direct start nadat ik het portier geopend heb.
Er zit dus blijkbaar hier nog een extra beveiliging op geprogrammeerd. Hoe krijg ik deze eraf?

Frankbro

Geplaatst door Frankbro , lid sinds 4 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.