Chevrolet US Impala: brandstof meter

Bouwjaar: 1978, Brandstof: Benzine, Motorcode: lijn 6 4.1

mijn brandstof meter geeft niet de juiste waarde aan: varieert van het rode gedeelte tot een kwart vol. maakt niet uit of de tank nou vol of leeg is. ik heb de bedrading al na gekeken, die is goed.
en weet iemand misschien de weerstands waarde van de bougiekabels?

impala 78

Geplaatst door impala 78 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Impala? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sstroucken (0), 13 jaar geleden

Lijkt mij dat het probleem met de brandstofmeter ligt aan de vlotter in de brandstoftank. Weerstandswaarde van de bougiekabels weet ik niet. Ik heb ze vorige week vervangen (heb een Caprice uit '77), maar heb gewoon in de onderdelenwinkel om de juiste gevraagd. Zal eens in de Haynes Manual kijken of het daarin staat.

sstroucken (0), 13 jaar geleden

[quote=sstroucken]Lijkt mij dat het probleem met de brandstofmeter ligt aan de vlotter in de brandstoftank. Weerstandswaarde van de bougiekabels weet ik niet. Ik heb ze vorige week vervangen (heb een Caprice uit '77), maar heb gewoon in de onderdelenwinkel om de juiste gevraagd. Zal eens in de Haynes Manual kijken of het daarin staat.[/quote]
Heb even in de Haynes gekeken, maar kon niets vinden over de kabels, enkel het type bougie en de elektrode afstand.

impala 78 (0), 13 jaar geleden

alvast bedankt voor de moeite, kom er wel uit denk ik, maar heb nu helaas pech met de moter wat ik eerst na moet kijken. groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Impala of stel zelf een nieuwe vraag.