Chevrolet US Impala: Knipperende lampen achter bij remmen en richting aangeven."79" I

Bouwjaar: 1979, Brandstof: LPG, Motorcode: 5.0

Hallo,

gisteravond kwam ik van mijn werk rijden en opeens zat er politie achter me. Stoppen!!! Ik met me Impala aan de kant en dacht wat moeten die dame en heer van me? Wat blijkt als ik rechtsaf sla dan gaan de achteruitrijlampen branden links en rechts en rechts alle drie knipperen. Een mooie kermisverlichting achterop je Chevy zei oom agent, maar wel gevaarlijk... Aan de voorzijde is niks aan de hand, had laatst mijn flasher wel vervangen voor een nieuwe bij Tyra weg.Als ik liksaf sla is ook alles oke. Heb de aardedraad al los gehad bij t binnenscherm en schoon gemaakt, is t niet zekeringen niet. Heb de achterlampen al eruit gehad, misschien toch al de 6 lampjes vervangen door nieuwe??? Ik kom er niet uit, baal wel lang weekend en no ride...

Wie weet raad, de oplossing??!

Greetz,

chevy67.

chevy67

Geplaatst door chevy67 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Impala? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

claxon (0), 12 jaar geleden

Mss stekker.Houdt eens een massa draad op de lampenhouder zijn massa.

chevy67 (0), 12 jaar geleden

Hallo H.E

Ik zal morgenvroeg meteen even de achterlampkappen losschroeven, en de lampenhouders (L en R) bijlangs gaan met een massadraad, je hoort nog H.E.
Alvast bedankt voor je snelle reactie.

Greetz,

chevy67.

C.Jonker (0) PRO, 12 jaar geleden

duidelijk massaprobleem.
Stroom zoekt de weg van de minste weerstand , in dit geval via een andere lamp waardoor deze in hetzelfde ritme gaat meeknipperen.

chevy67 (0), 12 jaar geleden

Hallo Christaan Jonker,

jij ook bedankt voor je duidelijke uitleg en raad, zal er morgenvroeg vast wel uitkomen. Je hoort nog via hier hoe t is afgelopen.
Ook bedankt voor de reactie.

Greetz,

chevy67.

chevy67 (0), 12 jaar geleden

Hallo H.E en Christiaan Jonker,

door jullie wijze raad is t "kermisverlichting" probleem van mijn achterlampen opgelost!
Ik heb de rechter achterlamp van mijn Impala wagon los geschroefd, en een aardedraad (geel/groene) vanuit de middelste
lampjes houder getrokken naar de achterbumper. En over en uit met de flikkerende lampen bij richting aangeven en remmen!

Heb er ongeveer een half uurtje mee gezeten. Nogmaals bedankt en echt super!!!

Greetz,

chevy67.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Impala of stel zelf een nieuwe vraag.