Chevrolet US Trans Sport: Chevrolet

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: V6 3.4 i

Goedendag. Ik heb mijn groene Chevrolet Transport van 1999 in 2009 gekocht. Een heerlijke auto, veel gereden, weinig onderhoud. Alleen de dynamo en de banden heb ik moeten vervangen. Nu wil ik er eentje bijkopen als "onderdelenauto" voor die ik nu heb. Mijn eigen betrouwbare Transport ga ik nu namelijk gebruiken voor het zwaardere werk en ik wil plaatwerk en onderdelen snel kunnen vervangen. Bij een andere auto heb ik dat ook gedaan en dat werkt geweldig. Nu heb ik één probleem. De Chevrolet Transport heeft blijkbaar een extra aanduiding. Ik bedoel dan niet b.v. "LS" of "LT", maar één letter "B", "C", "D". Dat vroegen ze me wel eens als ik onderhoudsmaterialen moest halen. Kan iemand mij uitleggen waar o.a. die letters voor staan of waar ik de informatie daarover kan vinden? Dan weet ik in ieder geval dat ik dadelijk de goede auto bijkoop. B.v.D.

toinehendrikx@hotmail.com

Geplaatst door toinehendrikx@hotmail.com , lid sinds 7 jaar geleden

2 Reacties

jvr, 7 jaar geleden

Misschien geeft het aan tot welke generatie hij behoort. Eerste generatie '90-'96, tweede generatie '97-'99, enz? Zie http://en.wikipedia.org/wiki/Pontiac_Tra...

Als de auto voor onderdelen gaat dienen, lijkt het me voldoende om er een van hetzelfde jaar (of in elk geval generatie) met dezelfde motor en versnellingsbak aan te schaffen.

toinehendrikx@hotmail.com, 7 jaar geleden

Beste jvl. Tnx voor je reactie. Ik had inderdaad ook gedacht aan deze oplossing. Dat zou inderdaad ook heel goed het geval kunnen zijn. Zoals je opmerkte hangt het vermoedelijk samen met het type monter en versnellingsbak. Ik blijf benieuwd wat de definitieve oplossing van het "raadseltje" is. Groeten, Toine.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.