Chevrolet US Chevy Van: Chevy van wil niet meer in zijn achteruit..!

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: 20

Hallo,

Heb sinds kort een chevy van gekocht uit 1988, nu wil hij in eens niet meer achteruit. lijkt net of ie in ze vrij staat!
En in zijn vooruit moet ik hem eerst helemaal in trappen, dan me gas los en dan schakelt hij over..
Iemand enig idee wat dit kan zijn, is me bak stuk of is het een vacuum probleem of...!?

Gr Dennis

Den-men

Geplaatst door Den-men (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Chevy Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Hallo,

Een 88 er chevy van maar met wat voor type motor? een v8 met 5liter of 5.8 liter inhoud? en weet je toevallig ook welk type bak er achter zit. een 4l60 of een 700r4

Goed, eerste waar je naar moet kijken is het oliepeil van je versnellingsbak, dit controleer je warm met draaiende motor, stationair draaiend in de p.

De olie moet op peil zijn, moet mooi rood van kleur zijn en mag ook niet schuimen.

De olie mag beslist niet zwart of erg donkerbruin van kleur zijn, mag niet verbrand stinken en mag ook niet vreselijk veel metaaldeeltjes bevatten.

Verder zou je nog kunnen kijken of er misschien iets mis is met je schakelstandbediening, dus de wijze waarop de handel aan de bak aangeeft in welke stand de bak moet staan.

Het alleen schakelen bij gas loslaten zou kunnen duiden op een kapotte governor, maar ook een verkeerde kickdown afstelling zou kunnen.

Ikz ou toch even bij iemand in de buurt die verstand heeft van amerikanen langsrijden en die even laten kijken, vaak zien die zo wat het probleem is, hier vanachter de computr valt dat vaak lelijk tegen...

gr

Peco Power

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Ben je nu al 3 dagen achteruit aan het drukken???

Den-men (0), 13 jaar geleden

Ja heb hem 1x in ze vak gezet en laten staan tot iemand hem wilde kopen.!

Hij is verkocht.

Gr

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

geweldige oplossing, het liep storm zie ik....

Toch bedankt voor de feedback, nu kan het topic dicht

gr

Peco power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Chevy Van of stel zelf een nieuwe vraag.