Chevrolet US Lumina: doet helemaal niets (stroom)

Bouwjaar: 1991

beste allemaal,
eerder probleem (kokendemotor en airco) dacht ik opgelost te hebben. massakabel weer gemaakt en nu dus na driedagen stilstaan doet hij helemaal niets. Geen stroom op de auto meer. Waarschijnlijk is de accu helemaal leeggetrokken!!!!. hoe dit kan weet ik niet. heeft iemand een idee. lees eerdere probleem lumina 1991

siguemepro

Geplaatst door siguemepro (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Lumina? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

siguemepro (0), 18 jaar geleden

onderzoek heeft me gebracht op het volgende: Er wordt veel stroom onttrokken aan de accu. bij het opzetten van de pluspool krijg ik zeer veel vonken. Onderzoek na het kunnen starten van de motor levert geen bron op dat hiervoor verantwoordelijk kan zijn. Heb zelfs weer de massa kabel eraf gehaald maar stroom afname blijft inmens. Wat kan nog volgens jullie een boosdoener zijn geworden.

JAN/DODGE (0) PRO, 18 jaar geleden

KAN ZIJN JE DYNAMO,RADIO,DISPLAY,CONTACTSLOT.
GR JAN

siguemepro (0), 18 jaar geleden

beste allemaal, ik ben met meten er achter gekomen dat de dynamo alleen verbruikt en niks terug geef aan de accu. ik denk dat door de extreem hogen temperatuur in de motoerruimte mijn dioden in de dynamo zijn verschroeit en dus niet meer werken. Wat wel vreemd s dat mijn lampje op het deshbord wel uit gaat na het starten. Nu dus de volgende vraag :

weet iemand van jullie waar ik zo'n dynamo voor mijn lumina bouwjaar 90 kan kopen en zo ja wat kost het me.??

opgemerkt moet worden dat ik in spanje zit en dus ik dit hierna toe moet laten komen.
vr gr roberto

jvdong (0), 18 jaar geleden

ik heb zo'n dynamo 2 jaar geleden bij mijn broer vervangen , die stond toen in perpignan ik geloof dat dat ding toen ¤200, - was.Kan het helaas niet direct opzoeken voor je.maar een telefoontje naar APS in Breda (american pars service) zal je vast wel een prijs kunnen noemen , weet alleen niet of hun opsturen 076-5725000. het vervangen van de dynamo kost je een kwartiertje

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Lumina of stel zelf een nieuwe vraag.