Chevrolet US Lumina 1991: probleem met de aut versnellingsbak

Bouwjaar: 1991

beste allemaal,
ik zit met het volgende probleem hier in spanje. nl:
gisteren begon tijdens het afremmen voor een stoplicht mijn motor af te slaan. Het leek nl. alsof mijn auto door wilde rijden i.p.v stoppen. Mijn motor sloeg af en het gevolg was dat ik wel opnieuw kon starten maar zo gauw als ik naar D(rive) schakelde kwam ik niet vooruit en sloeg de motor weer af. Ook in achteruit gebeurde hetzelfde. Het lijkt alsof hij niet in de versnelling wil maar op de rem blijft staan. Met veel gas heb ik toch kunnen optrekken zij het met veel horten en stoten. Na een tijdje de wagen hebben te laten staan was alles weer oke en kon ik gewoon weer schakelen. In zijn achteruit gaf hij opnieuw problemen. Vraag natuurlijk is: wie weet na dit gelezen te hebben waar er naar gekeken moet worden?? is het de versnellingsbak of de sensor die (onterecht) aan geeft dat hij in parkeerstand staat of ???????
help help help help. alvast bedankt weer.

siguemepro

Geplaatst door siguemepro (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Lumina? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

JAN/DODGE (0) PRO, 18 jaar geleden

Roberto
Misschien moeten de automaatbanden afgesteld worden.
GRJAN

techno11283 (0) PRO, 18 jaar geleden

ff testen ,het wil nog wel eens een electrisch probleem zijn bak ff reset geven ,polen vd accu beide demonteren en tegen elkaar (30 sec) hierdoor onladen zich alle verbruikers en komt de bak in fabrieks instelling .
Geen overmatige slip of themp gehad?
m vr gr

techno11283 (0) PRO, 18 jaar geleden

het kan ook nog de kabel of keuze schakelaar zijn op de bak

siguemepro (0), 18 jaar geleden

bedankt voor jullie reaktie, ga dit met de garage bespreken. Kijken wat ze hiermee kunnen. nogmaals bedankt voor de tips.

thebandit (0), 18 jaar geleden

gebeurt dit alleen als je een heel stuk gereden hebt,zo ja trek aan de voorzijde van de automaat de 4polige stekker maar eens los en kijk wat de automaat dan doet,dit is de stekker van de lock-up en die blijven wel eens hangen als de automaat goed op temperatuur is.als de automaat dan goed blijft laat de stekker dan maar gewoon los hangen,dit kan geen kwaad de auto schakelt dan de lock-up niet meer in (overdrive)maar daar zul je tijdens het rijden niks van merken
succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Lumina of stel zelf een nieuwe vraag.