Chevrolet US Impala: koppeling automaat

Bouwjaar: 1979, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5.7

Hallo,

Is er een manier om een automaat strakker af te stellen......bij een koude start grijpt de versnelling niet goed aan (slippend) na ongeveer 100 meter geen probleem meer en werkt alles naar behoren. heeft iemand hier ervaring mee.

Groet George

seuter

Geplaatst door seuter (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Impala? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 10 jaar geleden

en in de achteruit ook even slippen?wat je kunt doen is even de bakolie met filter vernieuwen,de carterpan losdraaien van je bak dan het filter eruit pakken nieuwe erin en met nieuwe pakking monteren en nieuwe olie erop doen,als je geluk hebt is het probleem verholpen zoniet is je bak aan het verslijten,je oliepeil is wel oké???en verder kun je niks aan je bak afstellen ten minste niet zomaar voor dit probleem

ATR Transmissies (0) PRO, 10 jaar geleden

Beste Robby hoe kan je dit advies geven...? Terwijl je niet weet wat voor automaat er onder deze auto zit.

Wat ik wel weet is dat er bij deze oudere bakken het een en ander nog wel eens valt af te stellen.
Hoeveel duizend kilometer heeft de auto gereden ?
Zit er nog onderhoud van de motor wat er aan zit te komen ?

anoniem-1573996169 (0), 10 jaar geleden

350 bak,gewoon doen wat ik geschreven heb,heeft niks met onderhoud van de motor te maken,als hij slipt valt er niks af te stellen. en als hij koud niet schakeld en warm wel ligt eraan dat de olie wat dunner word ,dus probeer maar gerust nieuwe olie en filter ,zo niet is je bak aan revisie toe.

seuter (0), 10 jaar geleden

heb ff een brug geregeld zal alles eens verversen en uit zoeken waar de lekkage vandaan komt bedankt voor de uitleg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Impala of stel zelf een nieuwe vraag.