Chevrolet US Bel Air: Powerglide doet niks

Bouwjaar: 1964, Brandstof: Benzine, Motorcode: 283ci

Ik heb vandaag eindelijk mijn gereviseerde small block aan het hoesten gekregen, maar nu wil de automatische transmissie niks doen. De motor reageerd niet op toerental in welke versnelling je hem ook zet. Alsof de bak er gewoon niet aan hangt. Vloeistof niveau is goed, warm met lopende motor gepeild en bijgevuld tot precies goed niveau. Deze bak heeft het altijd gedaan?? Linkage zit ook goed, dubbel gechekt.

Vibroboy

Geplaatst door Vibroboy (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Bel Air? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

thebandit (0), 16 jaar geleden

heb je de koppelomvormer wel vast aan de flexplaat geshroefd

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

heb je de koppelomvormer wel goed in de bak gezet voor je hem op de paspennen hebt geschoven? zoniet, dan heb je met de uitstekende delen van de converter de pomp in de bak genekt :-(

Vibroboy (0), 16 jaar geleden

Ok, heb het probleem gevonden. Ieder geval bedankt voor de reacties. Degene die mijn blok heeft gereviseerd had de torque converter besteld, maar reed zelf met een TH-350 bak in zijn chevy omdat de powerglide geen rijden was. In de veronderstelling dat ik dit ook had gedaan of zou doen heeft hij een TH-350/Th-400 B&M torque converter besteld, en die heb ik er lekker blind en zonder kijken op gezet. En die doet het niet op een powerglide!! Bak ligt er nu af, ga kijken of ik inderdaad iets verwoest hebt of dat geluk met de hele erge domme is. :-(

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Bel Air of stel zelf een nieuwe vraag.