Chevrolet US Trans Sport: Ruitenwisser

Bouwjaar: 1997

Gisteren heb ik ivm. de sneeuw ruitenwissers aangezet en in de stand verticaal contact afgezet.Omreden dat ze niet vast kunnen vriezen.Het mooie is toen ik de auto startte en de ruitenwisser in de stopstand wilde zetten dus horizontaal blijkt de stopstand steeds vertikaal te zijn.
Mijn vraag is heeft dit iets te maken met 't geheugen????
Verder werkt alles prima.

Groetjes Louis

wolface

Geplaatst door wolface (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Peter8748 (0), 17 jaar geleden

Is denk ik gewoon verdraait, meestal kan je het weer terug duwen in de normale stop stand, ik denk dat de wissers even vast gezeten hebben toen je er weer spanning opzette

vd Lans (0) PRO, 17 jaar geleden

Mocht het probleem nog niet opgelost zijn dan moet je de schijf op de wissermotor los halen (1 torks bout )dan het contact aan zetten en wisserschakelaar in de interval stand zetten op het moment dat de wissermotor stopt met draaien contact uit zetten. Wisserarmen in de interval stand plaatsen en dan de schijf weer monteren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.