Chevrolet US Trans Sport: ruitenwisser

Bouwjaar: 1997

Gisteren heb ik ivm. de sneeuw ruitenwissers aangezet en in de stand verticaal contact afgezet.Omreden dat ze niet vast kunnen vriezen.Het mooie is toen ik de auto startte en de ruitenwisser in de stopstand wilde zetten dus horizontaal blijkt de stopstand steeds vertikaal te zijn.
Mijn vraag is heeft dit iets te maken met 't geheugen????
Verder werkt alles prima.
Ik zou zeggen de wisserarmen los maken en in de stand horizontaal vastzetten maar of dat goed is ???ikweet het niet daarom deze vraag.

Groetjes Louis

lderks

Geplaatst door lderks (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jvr (0), 18 jaar geleden

Hallo Louis,

Als je de wissers aanzet gaan ze wel gewoon over het raam heen? In dat geval kun je ze niet verstellen, dan zouden ze vastlopen waardoor een en ander door kan branden.

Probeer met de wissers aan het contact uit te zetten op het moment dat ze precies horizontaal staan, de normale ruststand dus. Dan wisser knop uit zetten. Als je dan het contact weer aan zet zou alles het weer normaal moeten doen, lijkt me.

Mocht dat niet helpen, probeer dan de accu eens een nachtje los te laten om de computer te resetten. Deze schakelt niet de wissers maar misschien blijft er ergens een relais hangen.

Suc6
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.