Chevrolet US Trans Sport: Langzaam verlies koelwater

Bouwjaar: 2001

Hallo,
Mijn chevrolet transsport (3.4L) verliest langzaam koelwater, ik kan geen sporen van lekkage vinden, niet onder de auto of ergens anders.
In de olie is ook niets te vinden. Na ongeveer 1 maand is het expansievat leeg. Graag advies
bedankt richard

richard9711

Geplaatst door richard9711 (0) , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

JAN/DODGE (0) PRO, 18 jaar geleden

ZET HET SYSTEEM EENS ONDERDRUK.
MISSCHIEN LEKT HIJ EEN KLEIN BEETJE VIA SLANGKLEMMEN
GR JAN

peeken (0), 18 jaar geleden

het is misschien ook mogelijk dat hij een klein lek heeft in de radiator.door het verdampen van het koelwater zie je dan waarschijnlijk ook niet direct een lek.

thebandit (0), 18 jaar geleden

koppakking van 3.4 gaan regelmatig lekken,en op het v-stuk pakking,de lekkage bevindt zich dan onder het gasklephuis,de inlaatspruitstukpakkingen zijn destijds ook gewijzigd omdat deze graag gingen lekken,de lekkage op het v-stuk pakking is meestal gering,en de lekkage op de koppakking zijn meestal "heftiger"dus ik vermoed dat in jouw gevel de
koppakking(en) lek zijn

richard9711 (0), 18 jaar geleden

Na enig onderzoek lijkt de lekkage op het v stuk te zitten en mogelijk ook bij de koppakking, radiator en slangklemmen zijn in orde. Dure reparatie dus
Bedankt voor de reakties
richard

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.