Chevrolet US Aveo 2011: Schittering in voorruit

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine

Hallo Allemaal, misschien dat jullie een oplossing weten voor mijn probleem. Al enige jaren rijd ik met plezier met mijn Aveo. Echter drie weken geleden had ik een barst in mijn voorruit. Omdat carglass dit op het werk komt maken een afspraak gemaakt. Nieuwe voorruit gemonteerd, maar sindsdien een schittering in mijn voorruit. De roosters van mijn kachel zijn super goed te zien en bij bepaald ligt zie ik mijn afdekkap van mijn stuurkolom en mijn complete dashboard in mijn voorruit (ook als ik bijv. een tunnel inrijd.) Contact gehad met carglass en na veel problemen hebben ze gisteren een nieuwe voorruit geplaatst met het logo van GM. Maar het probleem is niet over! Is dit tegenwoordig standaard in de voorruiten? Dit zeggen ze tenminste bij carglass. Ze hebben het probleem nog nooit gehad. Maar ik weet voor 1000% zeker dat ik het nooit gezien heb! Hoogstens een beetje schittering onderin, als je bijv. een parkeerkaart op je dashboard hebt liggen. Als ik deze nu leg dan zie ik hem in het midden van mijn voorruit. Ik vind dit knap irritant.

JH76

Geplaatst door JH76 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Aveo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

primera p11 (0), 9 jaar geleden

Er zit gewoon niet de goede ruit in.
Even naar de dealer rijden en vragen of dit normaal is.
Kun je gelijk de nummers van de ruit vergelijken.
Die carglass monteert geen origneel spul,in mijn omgeving al verschillende problemen mee gezien.
Ook met regensensoren die plotseling niet meer werken,lekkage,kleurverschil,motorlawaai in interieur na monteren ruit.
Tja,en dan kun je idd goedkoper werken dan een dealer/garage.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Aveo of stel zelf een nieuwe vraag.