Chevrolet US Trans Sport: Snelheidsmeter staat vast in de hoek boven de 220 km/h

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3,4sfi

Mijn snelheidsmeter staat vast in de hoek boven de 220 km/h, alles functioneert verder goed maar geeft dus alleen geen rijsnelheid meer aan, is er iemand die dit al eerder heeft meegemaakt en zo ja weet je de oplossing?
nee, nog niets losgehaald

bmwf1

Geplaatst door bmwf1 (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

is een electronisch gestuurde teller, kijk eens even bij de gever op de bak. daar zit meestal sluiting in of in de bedrading daar.

gr

Peco power

bmwf1 (0) PRO, 14 jaar geleden

vandaag dashbord losgehaald, en de naald weer een "zetje terug" gegeven, meter werkt nu weer, kabelboom en gever op de bak bekeken maar geen sluiting gevonden vreemd genoeg.
spul zo weer dichtbouwen en dan kijken of de storing weg blijft

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Hoe hard heb je ermee gerden, dan wel laten spinnen? dat je de meter klem kreeg in de hoek?. die naald is er heengesprongen omdat ie daadwerkelijk die snelheid mat, of doordat ie dit signaal binnenkreeg. zit dan vaak in de gever. Nou, afwachten maar.

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.