Chevrolet US Caprice: Trim Tag 1977 Caprice

Bouwjaar: 1977, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5.7

Goedeavond. Wil de carrosserie binnenkort laten uitdeuken/lassen en opnieuw laten spuiten. Nu moet er ergens op/in de auto een trim tag (ook wel cowl tag) zitten waarop de lakkleuren staan. Ik wil namelijk dezelfde lakkleuren (two tone) op de auto als waarmee die uit de fabriek is gekomen. Iemand enig idee waar deze te vinden is. Heb al aardig wat gegoogled maar kan van dit bouwjaar Caprice Classic/Impala niets vinden.

Bij voorbaat dank.

sstroucken

Geplaatst door sstroucken (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Caprice? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

onder de motorkap zit een plaatje , zo'n soort ponsplaatje van metaal. daar staat ook vaak het kleurnummer op. ff een a4 er op , even met een vieze vette duim erover wrijven, en je hebt een kopie.

gr

Peco Power

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

http://www.nastyz28.com/decode.php

dit plaatje moet je hebben

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

http://www.automotivetouchup.com/paint-c...

zoektocht, maar bij de caprice zit ie als sticker onder de kofferklep

sstroucken (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor de reacties, maar helaas is het stickertje in de loop der jaren verloren gegaan denk ik...

Groet Sander

sstroucken (0), 13 jaar geleden

[quote=Mercury]http://paintref.com/cgi-bin/colorcodedis...

zoeken maar dan[/quote]
Super, deze site heb ik zelf niet gevonden. Hij is WA4891 aan de bovenzijde en WA4968 aan de onderzijde (het is een two tone).

Mijn dank is groot!

Groet, Sander

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Nou, nu opzoek naar een serieuze spuiter!

ik zie graag een fototje als ie weer klaar is

gr

Peco Power

sstroucken (0), 13 jaar geleden

Heb al een adres voor het spuitwerk, en het fotootje komt er zeker! Moet eerst nog even de carburateur (laten) fatsoeneren (motor loopt koud niet goed), de elektrische stoelverstelling fixen en de airco nog afvullen. Maar wil carrosserie nog wel deze winter helemaal laten herstellen. Daarna nog het interieur opnieuw bekleden en dan is ze al weer helemaal klaar. Kan ik er de hele zomer mee toeren...

Dank voor de medewerking

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Koud niet goed, bimetaaltje van de choke controleren/ afstellen . Electrische stoelverstelling, even een motortje loshalen en rechtstreeks stroom opzetten. doet ie niks, dan motortje stuk. past ook van een buick, oldsmobile of pontiac, zijn eigenlijk allemaal de zelfde motortjes. Airco even laten vullen met controlevloeistof om gemakkelijk een lek op te sporen. Interieur bekleden, 1 tip, gebruik een stof die veel lijkt qua structuur op de originele stof. de interieuren die ik in amerikanen gezien heb met bekleding van bijv, "das Haus" of een ander soort visgraatmotief... BAH... dat hort niet in een amerikaan, en brengt de waarde naar beneden....


suc6 met de restauratie, heb je wat nodig, moet je wat weten.... meldt het maar, altijd welkom.

gr

Peco power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Caprice of stel zelf een nieuwe vraag.