Chevrolet US Chevy Van: versnelling gaat niet hoger dan 3

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel

hier ben ik weer, met hetzelfde voertuig

echter nu een ander probleem


deze chevrolet heeft een probleem dat ie niet doorschakeld naar de 4e versnelling, we weten dat van deze wagen een andere bak is opgegaan, echter alles was normaal volgens de oude eigenaar .

gezien de aard van het probleem, hebben we ons laten vertellen dat de stekker van de kickdown eraf is gehaald. echter ik kan hier op internet heel weinig vinden hierover, misschien zoek ik wel verkeerd.

misschien is er iemand van de forumbezoekers die meteen weet waar ik het over heb.

alvast bedankt

greetz peter

petertt

Geplaatst door petertt (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Chevy Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Goed, deze wordt helemaal lastig... Je weet zeker dat er een bak achtergekomen is met een overdrive? met wat geluk kun je vinden wat voor type bak er achter zit, soms zit er nog zo'n (vaak wat verbogen) blikken plaatje met daarop allerlei nummers aan. soms staat het ook op de carterpan van de bak. kickdown kan het niet zijn, als die niet aangesloten is schakelt ie niet terug als je veel gas geeft, deze dient om je auto wat vlotte te laten optrekken bij bijv. inhalen (net zoals je terugschakelt met eengewone versnellingsbak) Op de aanduiding op de stuurkolom staat in elk geval : L dan 2 dan 3 dan OD dan N en dan R en dan P ? het probleem kan indien het al een bak met overdrive zou zijn zitten in: de afstelling van de stangen die de automaat bedienen (dus vanaf je stuurkolom naar de bak toe) Het probleem kan ook in de bak zelf zitten en dan is het wss een solenoid (een pulsegever) die niet meer goed werkt, of de olieopbrengst in de bak is niet hoog genoeg, dan is het de governor, te weinig olie in de bak en zo zij n er nog wel een paar. Heb je de auto in Utrecht of in Rotterdam staan? Dan kan ik je ff een paar adressen mailen waar je terecht zou kunnen, zelf doen kan wel, maar wordt lastig daar moet je wel iets verstand van automaatbakken en amerikanen voor hebben.

Greetz

Peco Power

petertt (0), 15 jaar geleden

de chevy's staan in rotterdam gestationeerd

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Check je e-mail ff
gr

Peco Power

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

NOu, voor alle chevy mensen dan maar ff: Wat voor automaat zit onder je auto, kijk naar de carterpan

[img]http://i57.photobucket.com/albums/g201/p...[/img]

1 Aluminum Powerglide14 bolts
2 TH200 Metric11 bolts
3 TH35013 bolts
4 TH40013 bolts
5 TH200-4R16 bolts
6 TH700-R4, 4L60, 4L60E16 bolts
7 4L80E17 bolts

onder deze chevyvan zou een nummer 6 of nummer 7 horen te zitten. dus of een 4L60 of een 4L80, idd met overdrive.

greetz

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Chevy Van of stel zelf een nieuwe vraag.