Chevrolet US Chevy Van: wie weet hoe je dit het beste kan restauereren?

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Diesel

we zijn bezig 1 van onze wagens aan het restaureren, nu is het zo dat de linker wielkuiprand zo ver is doorgerot, dat het nu een open gat is. het schijnt te zijn dat dat stukje carroserie hier in nederland niet te leveren is, heeft er nog iemand anders goede ideeen om dit in goede orde op te lossen.

alvast bedankt.

met groet peter

[url=http://img374.imageshack.us/my.php?image...][img]http://img374.imageshack.us/img374/6646/...[/img][/url] [url=http://img374.imageshack.us/my.php?image...][img]http://img374.imageshack.us/img374/9818/...[/img][/url]

petertt

Geplaatst door petertt (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Chevy Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

VERMEER.HANS (0), 15 jaar geleden

Peter

je kan eens kijken op een amerikaanse site.
Of zet een plaat kopen en alles zelf repareren.

Hans

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Dit is een bekend probleem van de chevy van, die rotten van je af.... dit stuk plaat is hier moeilijk te krijgen idd maar van een chevy pick-up wel, iemand die en beetje creatief is en een beetje plaatwerken/plamuren kan krijgt dit wel weer netjes dan. ik maak het zelf altijd van een stuk blik dat ik dan in de vorm klop maar daar moet je wel geduld en wat feeling voor hebben. zelfde probleem zul je wss ok tegen komen bij de achterdeuren en de zijdeur, die zijn ook allemaal verrot. Leuke ambulances, maar kwaliteit is niet amerikaans qua blikwerk.
Op de sloop zul je ook weinig vinden, omdat ze allemaal hetzelfde probleem hebben....

gr
Peco Power

petertt (0), 15 jaar geleden

nou we hebben iemand gevonden die het voor ons supermooi heb gerestaureerd, ik zal nog een foto later erbij plaatsen, ik had ook contact met een leverancier van onderdelen , echter die versturen alleen artikelen onder 50 euro transport kosten.

iedereen alvast bedankt voor de info

greetz peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Chevy Van of stel zelf een nieuwe vraag.