Chevrolet US Lumina: waarschuwings lampjes

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.1

remblokken vernieuwd remt goed abs werkt ook goed alleenlampjes blijven branden ven remmen en abs.waar hoe los ik dat op?graag een advies hierover.

ben63

Geplaatst door ben63 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Lumina? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Per ongeluk een draad losgetrokken van de ABS-sensors? Anders even laten uitlezen bij de dealer, scheelt een hoop zoekwerk.

ben63 (0), 14 jaar geleden

goede middag old ford het heeft lang geduurd vanwege het weer maar ik heb de storing gevonden onder de motor kap aan de bestuurderskant zit een kastje waar ook zekeringen in zitten daar zit ook een vierkant blokje er staat abs op daar de insteek pootjes van die waren geoxideerd ik heb ze schoon geschuurd en na de motor gestart te hebben gingen de lampjes uit ben met het zoeken enzo alles bij elkaar1 uur bezig geweest.het heeft mij geen geld gekost. groetjes ben.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Lumina of stel zelf een nieuwe vraag.