Daewoo-Chevrolet Lanos: blower voorraam werkt niet

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5

als ik mijn aanjager /blower aanzet in de auto werkt deze als goed, maar zodra ik hem op mijn voorraam zet om te ontwasemen doet hij niks ik hou dan beslagen ramen ,weet iemand de oorzaak of oplossing voor dit probleem

Geplaatst door

hilgers38 (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Doet de ventilator dan niets of helpt het niets? Daar zit namelijk een groot verschil in.

Je zou eens kunnen kijken of de lucht wel uit de daarvoor bestemde kanalen komt.

Wat we bij onze lanos hebben gehad was dat er water bleef staan onder de kofferbak (ruimte voor reservewiel) omdat er troep zat in het gaatje waar dat water normaal uit hoort te lopen. Eenmaal schoon gemaakt hadden wij ook direct minder last van het lang beslagen blijven van de ruiten.

Als de Lanos voorzien is van een werkende airco kun je die er ook even bij aanzetten. Dan zijn in no time je ruiten weer vrij.

amiganut 0

11 jaar

Ik heb zelfde probleem. Maar vind het niet direct bij mijn vorige lanos was het gewoon de draaiknop die stuk was :p als dat bij jou ook is ik heb nog zo een module liggen ;) dit is een zeer gekend probleem bij daewoo hoor heb nu 2 lanossen gehad en alle 2 hebben ze dit

Wimpie112 0

11 jaar

probleem opgelost door vervangen van stekker contact

hilgers38 0

11 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Lanos of stel zelf een nieuwe vraag.