Daewoo-Chevrolet Lanos: Richtingaanwijzers werken niet meer

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine

Goedemorgen,

Ik heb nogal een vervelend probleempje met mijn Deawoon Lanos.
De richtingaanwijzers werken niet meer.

Vorige week had ik een aanhanger gehuurd, bij het aansluiten werkte alles nog naar behoren. Tijdens het laden had ik de gevarenlichten aanstaan. Toen ik na een kwartiertje weer in de auto stapte, zag ik dat de gevarenlichten niet meer werkten. Ik heb het knopje uitgezet en dacht, daar kijk ik straks wel naar. Toen ik een bocht wilde maken en richting aan wilde geven, merkte ik dat de richtingaanwijzer niet meer werkte. Ook de gevarenlichten gingen niet aan als ik op de rode knop drukte.

Ik heb uiteraard direct de zekering vervangen, maar dit loste het probleem helaas niet op. Ik merkte toen dat wanneer ik de knop van de gevarenlichten HALF indrukte, de gevarenlichten wel aan gaan. Nou, toen snapte ik het helemaal niet meer…
Het is in ieder geval erg vervelend (vooral voor medeweggebruikers) dat ik dus geen richting aan kan geven.

Sorry voor het lange verhaal, maar ik kan maar beter duidelijk vertellen wanneer het probeem ontstaan is, dacht ik zo 

dadennis

Geplaatst door dadennis (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Lanos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

thei11316 (0), 11 jaar geleden

Denk dat de gevarenlichten schakelaar de geest heeft gegeven

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Lanos of stel zelf een nieuwe vraag.