Daewoo-Chevrolet Daewoo Nexia: Daewoo Nexia Motorregelsysteemlampje brandt

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5

Ik heb hier al een aantal berichten gelezen over een beetje dezelfde problemen omtrent het motorregelsysteemlampje van de Daewoo Nexia. Maar ik plaats hier nog maar zelf even een bericht over, wellicht zijn er toch andere problemen die ik ervaar.

Het gaat dus om een brandend lampje van het motorregelsysteem. Dit lampje gaat pas branden als de auto op temperatuur is. Dan gaat de motor te snel stationair lopen. Het benzineverbruik is erg gestegen sinds dit probleem. Zelf heb ik de stappenmotor nagekeken en vervangen en de boardcomputer is gereset. Ook is de auto al een aantal malen uitgelezen maar er komt geen code van de fout naar boven. Sinds ik de stappenmotor heb vervangen is nu ook het lampje van de gordel gaan branden. Mocht me nog iets te binnen schieten wat er is gedaan aan mijn auto zal ik het erbij vermelden.

Ondanks dit probleem is de auto in orde, alleen het lampje wat blijft branden (en de kwalen die hierbij komen kijken) is/zijn het probleem.

Ik hoor graag van jullie of jullie nog dingen weten wat het zou kunnen zijn.

Alvast bedankt!

Jip59

Geplaatst door Jip59 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nexia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Jip59 (0), 16 jaar geleden

Inmiddels is de lambdasonde ook vervangen, echter het probleem is nog steeds niet verholpen. Ook is alle bedrading nagekeken maar ook niets geks te zien. Wel heb ik, tijdens de bedrading te controleren, een losse stekker gevonden en ik kan niet plaatsen waar die aangesloten hoort te zijn. Van de week rij ik even langs de dealer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nexia of stel zelf een nieuwe vraag.