Daewoo-Chevrolet Lanos: Lanos pinkers branden bij aansteken koplampen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600cc 16V

Beste forumleden,

heb onlangs een nieuwe lanos gekocht en was afgekeurd op keuring voor verkoop voor de staat van de rechtse achtervering (staat) en op zijn koplampen.

Reden van de koplampen is omdat als je zijn lichten doet branden de pinkers constant meebranden (niet pinken) maar bij de pinkers aan te zetten pinken ze wel... iemand een idee wat dit kan zijn? En op die vering, zou dat zijn op de schokdemper of echt de veer? Had al eens gehoord dat het soms kan zijn omdat een lanos niet veel weegt dat je er best iemand laat inzitten vanachter, en benzinetank vol tankt en banden op 1,5 bar zet, kan dit? of vervang ik best direct de schokdemper en veer? en voor herkeuring, word dan enkel naar deze punten gekeken? of opnieuw alles? Want is nu met Z platen e

Mvg Wim

Geplaatst door

Wimpie112 (0)

al 11 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Leuk dat je een auto koopt die afgekeurd is , en vervolgens aan ons gaat vragen hoe de problemen op te lossen.
Om dit soort aankopen te doen , mag er toch wel verwacht worden dat er technische kennis in huis is.
Verlichting : of er zit een extra fitting in of de bedrading is via de verlichting massa geschakeld.
Vering : ik vermoed dat er een schroefveer gebroken is.
Maar voor info kun je toch ook diegene bellen die de auto gekeurd heeft ?

kaleido 1 5000
badge vip badge

11 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Lanos of stel zelf een nieuwe vraag.