Daewoo-Chevrolet Nubira: Lekke kachel radiator, dashbord uitbouwen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Ik ben nog steeds bezig om mijn kachel radiator uit te bouwen. Ik heb gelezen dat alle bouten van de dwarsbuis los gehaald moeten worden.
Mijn vraag is nu komt die buis dan ook los? en moet die ook verwijderd worden? Ik heb voor zover ik kan nagaan allle bouten van de dwarsbuis verwijderd. De buis zit echter nog muur vast en het dashbord beweegt wel aan de uiteinden maar ergen in het midden zit het nog vast.
Wat zie ik over het hoofd ????

roeson

Geplaatst door roeson (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kleijn (0), 15 jaar geleden

heb je ook de slangen van je kachel al los gehaald

Provoost (0), 15 jaar geleden

nog eens overlopen of alle bouten eruit zijn,1boutje over het hoofd zien is meer dan genoeg

Sander02 (0), 15 jaar geleden

Die buis is onderdeel van het dashboard en blijft dus aan het dashboard vastzitten, oa de airbag zit er ook aan vast. Deze buis is dus, als alle bouten los zijn, samen met het gehele dashboard te verwijderen. Als ik me niet vergis zaten er 2 bouten links, 2 recht, 4 in het midden en nog 2 achter de stuurkolom en 2 achter de airbag.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.