Daewoo-Chevrolet Matiz: MAtiz loopt op 2 cilinders stationair

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 0.8

Hallo,
Ik heb hier een matiz deze loopt op 2 cilinders compressie gemeten en hier bleek cilinder 3 een stukkie minder te hebben deze cilinder was ook het probleem. toen zuigerveren lagers en koppakking vervangen vervolgens het motortje in elkaar gezet bougies vervangen maar het probleem is en NOG! Nogmaals compressie gemeten maar deze keer alle 3 de cilinders exact de zelfde waardes! en toch doet cilinder 3 niet mee wie weet hier raad mee?
ook is mij opgevallen dat de stationare klep/motor niet goed zijn werk doe ik moet iets gas geven of een slang eraf trekken om hem aan de praat te houden omdat hij niet open gaat.

GvanEck

Geplaatst door GvanEck (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kronenburg (0) PRO, 13 jaar geleden

bobine/kabel defect?
injector/bedrading defect?
valse lucht via inlaatspruitstuk?

zoiets zal het haast moeten zijn...

honda harry (0) PRO, 13 jaar geleden

we hebben zelf ook daewoo,en de injectors zelf gaan vaak stuk.trek de injector er uit en wissel hem eens met een andere,en kijk of de storing dan op een andere cilinder zit.

honda harry (0) PRO, 13 jaar geleden

kijk even of je geen stekker omgewisseld hebt,twee stekkers zijn hetzelfde,loopt ie ook bijna niet stationair.

GvanEck (0) PRO, 13 jaar geleden

Hey het is toch inderdaad de injector! heb de 1ste en de 3e omgewisseld en het probleem zit nu dus op de eerste Bedankt voor het meedenken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.