Daewoo-Chevrolet Matiz: start niet

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Beste allemaal, mijn daweeo matiz van j 2004 benzin start niet na een kort rijden van 10 of 15 min. als ik de sleutel omdraaid hoor ik niks , geen tik ,geen crank , niks. het doet het weer na paar uurtjes staan. ik heb geconcludeert dat de auto start niet als het warm is. de lampen branden goed , een nieuwe startmotor . accu lijkt mij goed want de lampen branden goed. ik denk dit heeft iets te maken met de bekabeling of iets andres . heeft iemand een idee wat kan de oorzaak zijn ? alvast bedank

asd4455

Geplaatst door asd4455 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 6 jaar geleden

slechte stekkervebinding van de geschakelde plusdraad naar het startrelais, volg de draad vanaf het startrelais en je komt een stekker tegen deze is waarschijnlijk de oorzaak.

asd4455 (0), 6 jaar geleden

bedankt voor je reactie johndoorn maar het was niet te kabels . het was de contactslot . ik heb het vervangen en alles ging goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.