Daewoo-Chevrolet Espero: stoten/inhouden

Bouwjaar: 1998

Mijn daewoo 1.8 CD heeft het probleem dat wanneer je b.v 60km p/u rijd en je laad het gas een beetje los en dan geef je weer gas, net als in filerijden dat stoot hij.Dit euvel heb ik tot zeker +/- 100km p/u.Vooral wanneer de motor dus onbelast draait.Garage heeft carborateur schoongemaakt met brandstofreiniger, dit heeft geen effect.
Wie heeft er een idee wat dit kan zijn?

harry4201

Geplaatst door harry4201 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Espero? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

Hoe is het met de motersteunen??

peter (0) PRO, 19 jaar geleden

maak de egr klep maar dicht loopt die een stuk beter van

harry4201 (0), 19 jaar geleden

Vraagje voor Peter Fokke,wat is de egr klep , en kan een handige particulier dit ook ?

peter (0) PRO, 19 jaar geleden

dit is de klep die tussen je uitlaat zit en inlaatspruitstuk als je een beetje handig bent kun je dit wel je kunt hem zo afsluiten met een zelf gemaakt plaatje (ovaal)

Diederik2221 (0), 19 jaar geleden

is het ook niet zo dat het huis van de gasregelklep bevuilt kan zijn? was bij mij wel het geval. die kan je toch reinigen met carburateur reiniger.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Espero of stel zelf een nieuwe vraag.