Daewoo-Chevrolet Matiz: temperatuurmeter blijft laag staan

Bouwjaar: 1999

Bij mijn daewoo matiz gaat de temperatuurmeter niet omhoog, kan dit kwaad of is dit gebruikelijk bij de matiz. Hoe kan dit worden verholpen?? Bij iets warmer weer reageert de meter wel maar dan pas na ongeveer 50 kilometer en dan nog maar een heel klein stukje. Wie heeft er een matiz en kan mij vertellen hoe snel en hoever de temperatuurmeter omhoog gaat!

roennens

Geplaatst door roennens (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

autoxpert790 (0) PRO, 19 jaar geleden

plaats es een nieuwe thermostaat

kees6216 (0), 19 jaar geleden

als er de verkeerde koelvloeistof in heeft gezeten kan het koelsysteem vervuild zijn waardoor de thermostaat blijft open staan.Is de thermostaat vervuild moet het koelsysteem goed gespoeld worden.

dirkie (0) PRO, 19 jaar geleden

je zou ook eens massa punten schoonmaken in de motor ruimte
ze zitten achter de beide koplampen.
koplampen wel eerst even demonteren. succes!!!

kees6216 (0), 19 jaar geleden

helpt waarschijnlijk niet voor de temp meter maar is zeker aan te bevelen en neem dan ook gelijk massakabel aansluiting bij dynamo en versnellingsbak mee.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.