Chrysler Voyager: Centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2004, Brandstof: LPG, Motorcode: 3.3

Beste Helper,

Ik heb sinds een paar maanden problemen met de centrale deurvergrendeling van mijn Chrysler Voyager 3.3.

Het probleem lijkt steeds terug te komen, ben naar verschillende garages geweest en die hebben het uitgelezen maar blijken niks te kunnen vinden. Ook ben ik naar de Chrysler dealer bij Toepad geweest, bij de Brienoordbrug en die deden er vaag over en vertelden mij dat het aan het alarm lag. Mijn linkerachterpportier staat open, omdat ik het slot niet omlaag kan doen, ondanks dat ik de kinderslot er van af heb gehaald.

Mijn probleem was kort verholpen toen ik de lichten aan had laten staan en de accu leeg, was, vervolgens heb ik met startkabels de auto weer gestart en de vergrendeling deed het weer. Jammergenoeg verscheen er op mijn radio : CODE en heb ik hier apart 20 euro voor moeten betalen, het was misschien 5 minuten werk bij de garage.

Kortom kan iemand mij vertellen en helpen wat ik moet doen

Een wanhopige Chrysler eigenaar

Chrysler2004

Geplaatst door Chrysler2004 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Chrysler2004 (0), 12 jaar geleden

iemannd??????

TheoStek (0) PRO, 12 jaar geleden

als ik het goed begrijp, werkt de CDV niet omdat het linker achterportier niet gesloten kan worden ?
Na een lege accu deed de CDV het wel weer, dat kan en zal de foutcode gewist zijn geweest.

Maar ik denk dat je het moet gaan zoeken bij de IOD zekering (ignition off draw) of in de software, de IOD zorgt ervoor dat bepaalde elektrische componenten die stroom vreten worden uitgeschakelt als er een probleem de kop op steekt zodat de accu niet wordt leeg getrokken.

Je kunt proberen de IOD zekering eruit te trekken en een aantal minuten wachten en dan terug steken...en kijken of de CDV wel werkt.
Andere mogelijkheid is de boord computer laen updaten.

Chrysler2004 (0), 12 jaar geleden

Ik ben echt een groentje op dit gebied, waar kan ik de IOD zekering vinden? Ik heb de zekeringen onder de moterkap gezien, maar welke moet ik hebben?

TheoStek (0) PRO, 12 jaar geleden

Dat zou aangegeven moeten staan/zijn op het deksel/bij de zekering IOD of in de handleiding (zekeringen) IOD zekering, zit in iedergeval in het zekering blok naast de accu.

Chrysler2004 (0), 12 jaar geleden

Beste Theo, het probleem is opgelost, ik heb de iod zekering er uit gehaald paar minuten gewacht, vervolgens weer erin gedaan en hij deed het weer. Heel erg bedankt, top forum dit!

Chrysler2004 (0), 12 jaar geleden

Probleem van centrale deurvergrendeling is dus opgelopst alleen de radio geeft weer code aan. Hoe kan ik dit oplossen ????

br0ns (0) PRO, 12 jaar geleden

Heb je de code dan niet mee gekregen bij de garage ?

Anders dient de radio er weer uit gehaald te worden en opgevraagd te worden.

Greetz br0ns

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.