Chrysler Sebring: chrysler sebring start niet meer

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

mijn chrysler sebring van 2001 met 70.000 km wil niet meer starten als ik de sleutel omdraai geeft hij geen bewijs wel knippert de mil lamp 4 x en gaat dan uit ook met de elmscan geeft hij geen fout melding ik had al eerder problemen met de radio en dan moest ik een beetje rammelen met de sleutel voor hij aan ging kan het slot kapot wezen of een relais?
mvr jose

joserinjo

Geplaatst door joserinjo (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Sebring? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

thei11316 (0), 11 jaar geleden

Je zegt het zelf al....rammelen met de sleutel,dat was het begin van het overlijden van je contactslot.

joserinjo (0), 11 jaar geleden

hoi bedankt en nu slot er uit en de module weet je ook hoe ik heb voor het slotgelezen in de garage stand en dan indrukken en uittrekken en bestellen bij summit.com

thei11316 (0), 11 jaar geleden

http://www.youtube.com/watch?v=Wlhi9pm7v... is een filmpje voor een PT Cruiser,maar zal wel op dezelfde manier gaan neem ik aan.

Jij moet het gedeelte wat de electrische verbindingen maakt vervangen.....of het mechanisch gedeelte moet iets in kapot zijn,maar dan moet wel het hele complete slot eruit.

joserinjo (0), 11 jaar geleden

hoi bedankt voor het zoeken leuk filmpje ik ga het van de week wel proberen anders moet ik wachten op mijn vriend die is wat jonger dan ik en kan zijn eigen meer in de bochten wringen je hoort het wel of het gelukt is .
mvrgr jose

joserinjo (0), 11 jaar geleden

vandaag de onderdelen binnen gekomen dus ben benieuwd
mvrgr jose

joserinjo (0), 11 jaar geleden

onderdelen gemonteerd let op hele kleine boutjes radio werkte maar niet starten resetten hoefde niet startrelais onderste omgedraaid naar middenste bovenste is fuel en jawel muzieken starten lopen dus alleen nog een nieuw relais kopen bij de chrysler dealer maar beslist niet in haarlem mijn vriend kreeg er zulke rare antwoorden of je komt stelen je komt toch met je geld maar ik snap het wel als ze niks aan je kunnen verdienen .
mvrgjose

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Sebring of stel zelf een nieuwe vraag.